Image
Enable FremViser
Gjør viktig informasjon lett tilgjengelig for ansatte
Enable FremViser er et verktøy for å dynamisk presentere informasjon knyttet til en temastruktur; eksempelvis en kvalitetshåndbok, beredskapsplan eller lignende.
Image
Enable Personelloversikt
Registrer tilstedeværelse på kontoret
Vi har laget en app for Teams som gjør det enkelt for ansatte å registrere både fravær og tilstedeværelse. En annen funksjon i appen er feriesøknad med godkjenning av leder.
Image
Enable Malvelger
Gjør organisasjonens maler lett tilgjengelig som app i Teams for alle
Med Enable malvelger blir det enkelt å velge maler og andre dokumenter fra et sentralt sted og gjøre disse tilgjengelig for bruk direkte i Teams.
Image
Enable Årshjul
Effektiv årsplanlegging i Teams
Enable Årshjul er enkelt å bruke og gir en visuell fremstilling av aktiviteter på års-, månedlig og ukentlig basis.
Image icon
Moderne arbeidsflate
Powel
Effektive arbeidsprosesser, enkel tilgang til kunnskap og kolleger – når og hvor det passer. Med Microsoft Office 365-basert løsning har Powel fått en ny arbeidshverdag.
LES REFERANSEN
Image icon
Enable FremViser
Hent
Etter at HENT-huset ble lansert har løsningen, i følge prosjektledelsen, gjort «veldig mange personer veldig fornøyde». En introduksjonsvideo som ble laget var introduksjon nok for de fleste, og selv uten særlig markedsføring har løsningen i løpet av kort tid 2-300 unike daglige brukere.
LES REFERANSEN
Image icon
Trygt fra server til sky
Politihøgskolen
Enable har ledet arbeidet med å utvikle en god praksis for hvordan universitets- og høgskolesektoren skal behandle sensitive data og hvordan teknologien kan støtte denne praksisen. Prosjektgruppen bestod av UNINETT, Microsoft, NTNU, Politihøgskolen, Nord universitet og Universitetet i Agder.
LES REFERANSEN